GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI "ESKİ DEFTER-GELİBOLU'NUN YAŞAYAN TARİHİ" ADLI FOTOĞRAF SERGİSİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL SEKRETER’İ HÜSEYİN ÇAKMAK’ IN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMA İLE ODAMIZA KAYITLI UZUN YILLAR ESNAFLIK YAPMIŞ ÇEŞİTLİ MESLEK GRUPLARINDAN OLUŞAN HALEN HAYATTA BULUNAN YAŞLARI 75-95 ARASINDAKİ ÜYELERİMİZİN FOTOĞRAFLARI VE ÖZ GEÇMİŞLERİ DERLENMİŞ, SÜLEYMAN BURAK BATIR TARAFINDAN ÇEKİLEN RESİMLERDEN OLUŞAN FOTOĞRAF SERGİSİ ODAMIZ HİZMET BİNASINDA 28 EYLÜL 2011 – 07 EKİM 2011 TARİHLERİ ARASINDA SERGİLENECEKTİR.

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OLARAK BU SERGİYİ YAPMAKTAKİ AMACIMIZ GELİBOLU’NUN TİCARETİNE EMEĞİ GEÇEN DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZİN UNUTULMADIKLARINI GÖSTERMEK VE YENİ KUŞAKLARA BU DEĞERLERİMİZİ AKTARILMASINA BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAĞI DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR.

KARDEŞİMİZ S. BURAK BATIR’ IN BAŞARILI FOTOĞRAFLARINDAN OLUŞAN BU SERGİYİ ODAMIZ OLARAK AÇMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYMAKTAYIZ. KENDİSİNE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYOR KIYMETLİ ÜYELERİMİZ VE DEĞERLİ GELİBOLU HALKINI BU ETKİNLİĞİMİZİ ONURLANDIRMALARINI TEMENNİ EDİYORUZ.

14.09.2011 - .

Ziyaretçi: 1.263 / 1.283